Kereskedelem

A 200 m2- es eladótérrel működő festéküzletünk a vállalkozói réteg és a lakosság igényeit is maradéktalanul kiszolgálják. Munkatársaink szakmai tanácsokkal, és a legmodernebb színkeverő rendszerekkel állnak ügyfeleink rendelkezésére. A több mint 30 000 színárnyalatból álló színskála alkalmas a hagyományos festékek mellett a speciális igényeknek megfelelő ipari festékek széles választékát is bármilyen színben előállítani.


A pécsi (Légszeszgyár u. 19/2.) festékáruházunkban a standard anyagokon kívül speciális, EU szabványnak megfelelő hazai és import anyagok beszerzésére vállalkozunk szerződött partnereinken keresztül.


A TRILAK festékgyártó Kft. (hazai anyagok vonatkozásában) és Akzo Nobel Coatings (svéd-holland multinacionális) festékgyárak Baranya-, Tolna- és Somogy-megye vonatkozásában ipari anyagaik forgalmazását kizárólagosan vállalkozásunkon keresztül bonyolítják. Ezen tevékenységhez az állandó szakmai felkészültséget biztosítják, valamint a kivitelezést folyamatosan ellenőrzik.


Állandó vevő partnereink :
E.ON Hungária Zrt.
ASG Gépgyártó Kft., Tatabánya
Szalafa Kft.
Buzádi és Társai Fa- és Nyomdaipari Kft.
Forcop Faipari Kft.
Pittore Festő Bt.
BM. Rendőr-főkapitányság
Wilco Kft.
Pécsi Vízmű Zrt.
Márker Kft.
Hidrot Kft.
PVV Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zrt.

.. valamint számos egyéni és társas vállalkozó

 


 • Kereskedelem

  A 200 m2-es eladótérrel működő festéküzletünk a vállalkozói réteg és a lakósság igényeit is maradéktalanul kiszolgálják. Szakmai tanácsokkal, és a legmodernebb színkeverő rendszerekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.


  Bővebben..
 • Felületkezelés

  Csarnokunkban a faipari és fémipari termékek felületkezelése a legmodernebb berendezésekkel és technológiával készül, új és régi felületeken egyaránt, rövid határidővel,a legmagasabb minőségi elvárásoknak eleget téve.


  Bővebben..
 • Kivitelezés

  Felületkezelési és építőipari kivitelezés, műemlékvédelem - helyszínen.

  Szakipari és gépészeti kivitelezés, acélszerkezetek alap- és fedőkezelése..
  ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal.


  Bővebben..
 AkzoNobelPoli-FarbeTrilakCaparolTikkurilaSikkensDen Braven