Fém felületkezelése

Fémfelület felületkezelése az UNITEAM Kft-nél.

Az UNITEAM Kft alkalmazástechnikai összeállítási javaslata
"Fémfelület korrózió elleni védelmének bevonatai"

Alkalmazástechnikai és termékismertetőnk összeállításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy Önök olyan ismertetőhöz jussanak, melynek segítségével könnyen és gyorsan megtervezhetik az igényelt korrózió elleni védelmi és esztétikai igényének megfelelő munkákat.

Kiadványunk tartalma kiterjed:
- a festendő felületek előkészítésére
- a technológia folyamán alkalmazott berendezéseink ismertetésére
- segédletet nyújtunk a bevonatrendszer kiválasztásához
- kiválasztási szempontjait környezetvédelmi és gazdaságossági kérdésekre is kiterjesztheti.

Szakembereink készséggel tesznek javaslatot a felhordás technológiai kiépítésére, módosítására, illetve a célnak megfelelő a környezeti hatásokat is figyelembe vevő bevonatrendszer kialakítására.

Amennyiben egy projekt megvalósítása érdekében igénylik, szakembereink segítségével próbafelhordást tartunk az Önök által kért helyen és időben.

Reméljük hogy kiadványunk betölti a neki szánt szerepet és meggyőzi Önöket, hogy bizalmuk és megrendelésük az Önök és az UNITEAM Kft üzleti eredményességét valamint megelégedését szolgálja.

- 1 -

FÉMFELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE VÉDŐBEVONAT ALÁ

A felület előkészítése legyen mechanikai vagy kémiai jellegű lehető legrövidebb időtartamon belül szükségessé teszi a festést, a visszarozsdásodás, futórozsda kialakulásának veszélye miatt.

A felület előkészítés azonban a már előkészített alapfémen olyan védőréteg kialakítását célozza, mely a festés megkezdéséig átmeneti védelmet nyújt, másrészt elősegíti az alapozó festék összeépülését jobb tapadását a fémfelületen.

Vállalkozásunk minden olyan eszközzel és szakemberekkel rendelkezik, mely nélkülözhetetlen a legkorszerűbb felület-előkészítéshez, felülettisztításhoz.

A kisgépállományunk mellett a szigorú EU-s szabványnak is megfelelő szemcseszóró berendezéssel is rendelkezünk mely segítségével s-K0 tisztasági fokozat is elérhető,melynek élettartami viszonyszáma 1,00.

Ezen berendezésünk mobil szemcseszóró,- mely bárhol telepíthető és könnyen áthelyezhető.
Szállítását vállalkozásunk gépkocsiállománya biztosítja.

FELÜLETEK FESTÉSÉHEZ HASZNÁLT BERENDEZÉSEINK

A hagyományos festési eljárások mellett az AIRLESS és az AIR-MIX festőberendezések segítségével a egy rétegben akár a 350 mikron rétegvastagság is felvihető mindennemű károsodás nélkül két komponensű ( kémiai reakció útján száradó) anyagok esetén is.

AIRLESS és AIR-MIX berendezéseink segítségével minimálisra csökkenthető a környezetet károsító illó oldószerek kibocsátása, és a felületképző anyagok szerkezetét csökkentő oldószerhatás.

A MUNKA HATÉKONYSÁGÁT ÉS BIZTONSÁGÁT SEGÍTŐ BERENDEZÉSEINK

A szabványnak megfelelő CE minősítéssel rendelkező alumínium állványzataink mellett hidraulikus szerelőkosárral is rendelkezünk melynek segítségével pár perc alatt kis helyen akár 12,5 m magasban is elvégezhetjük feladatainkat a legnagyobb munkabiztonság és a legkisebb akadályoztatás figyelembevételével.

- 2 -

A FESTÉSHEZ FELHASZNÁLÁSRA JAVASOLT TERMÉKCSALÁDOK

Szerződött partnereink :

TIKKURILA COATINGS
AKZO NOBEL COATINGS
SIKKENS COATINGS
SIGMA-CALON

Az anyagok minőségi ellenőrzését a szerződött partnereink laboratóriumai vizsgálják és minősítik.

Az árajánlat elkészítéséhez nélkülözhetetlen az anyag és a hozzá kapcsolódó technológia jobb kiválasztása.

 


 • Kereskedelem

  A 200 m2-es eladótérrel működő festéküzletünk a vállalkozói réteg és a lakósság igényeit is maradéktalanul kiszolgálják. Szakmai tanácsokkal, és a legmodernebb színkeverő rendszerekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.


  Bővebben..
 • Felületkezelés

  Csarnokunkban a faipari és fémipari termékek felületkezelése a legmodernebb berendezésekkel és technológiával készül, új és régi felületeken egyaránt, rövid határidővel,a legmagasabb minőségi elvárásoknak eleget téve.


  Bővebben..
 • Kivitelezés

  Felületkezelési és építőipari kivitelezés, műemlékvédelem - helyszínen.

  Szakipari és gépészeti kivitelezés, acélszerkezetek alap- és fedőkezelése..
  ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal.


  Bővebben..
 AkzoNobelPoli-FarbeTrilakCaparolTikkurilaSikkensDen Braven